tisdag 26 februari 2008

Lönen på kontot och räkningarna betalda

Så var även denna månads räkningsbetalande färdigt. Om det hade varit så att vi inte hade VAB:at så mycket denna månad och därmed måste spara de pengar som blir över, så hade detta varit en fullständigt underbar månad rent inkomstmässigt.

Jag har själv satt undan nästan 11 000:-. Då är det barnbidraget och ersättningen från Försäkringskassan, samt ett par hundra som fanns kvar när lönen dök in på kontot. Dessa åkte raskt in på 10 000-kronorskontot, som då uppvisar ett överskott. Dessa pengar ska dock användas som utfyllnad nästa månad när inkomsten kommer att vara "något" lägre.

Jag har några tusenlappar kvar på kontot. Av dessa ska det inhandlas busskort och förhoppningsvis ska en bilservice betalas med dessa också. Ev behövs det lite kläder och skor också, men dessa inköp kan kanske skjutas upp ett tag till. Det beror ju också lite på hur vädret blir framöver.

Lite extra amortering på renoveringskrediten är planerad. Sedan ska jag flytta våran depå också och då kan vi kanske passa på att fylla på den med en eller ett par tusenlappar för att försöka komma igång.

Vem vet, snart kanske det har vuxit fram en strategi för sparande hemma hos Fru Krona :-)

Inga kommentarer: