tisdag 20 maj 2008

Amortera är trevligt

Att se skulderna minska är ju egentligen fantastiskt roligt. Även om inte amorteringen påverkar månadskostnaden särskilt mycket på kort sikt, så är det både upplyftande och roligt att se när skulderna minskar.

Det är inte så länge sedan jag skrev om att vi passerade 100 000 på billånet. I samband med nästa betalning så passerar vi 90 000. Det känns superskönt.

Det har varit lite lite action här inne på sistone. Det beror bl a på att jag har haft så fruktansvärt mycket att göra. Kort sagt har det varit helt hysteriskt. I kombination med att det inte har hänt så mycket på ekonomifronten (förutom bilen) så har jag inte heller haft så mycket att skriva om.

Bilen blev ju mycket riktigt underkänd vid kontrollbesiktningen härom dagen. Kostnaden för att reparera den är fortfarande okänd, men det verkar bli så pass "billigt" att det är ok att reparera den och ha en lite mer långsiktig plan på en ersättare. Nu gäller det bara att genomföra planen för ny bil också. Det är lätt att planera och drömma, men lite jobbigare att genomföra.

1 kommentar:

Rikframtid sa...

Bli av med lån är väldigt trevligt :)