torsdag 27 november 2008

Den förbannade lappen...

Det har blivit en del VAB:ande den senaste månaden med allt vad det innebär. Tyvärr är det ju återigen så att man ska hålla reda på papper. Och är det något som familjen Krona tycker väldigt illa om att hålla reda på, så är det papper :-)

Man ska anmäla till fritids/dagis och jobbet. Försäkringskassan ska ha sitt också. Sedan ska man fylla i på jobbet att man har varit borta så att man kan få mindre lön. Sedan ska man gärna tajma in begäran om ersättning från Försäkringskassan (vilket familjen Krona gärna gör på internet) och slutligen ska man fylla i den där lappen (som vid det här laget har blivit typ 4 lappar) som man sedan ska bära till fritids/dagis för påskrift för senare befordran till brevlådan och Försäkringskassan.

Jag förstår _verkligen_ varför det där lappeländet kom till, men för mig som aldrig har fuskat, aldrig kommer att fuska och inte ens tänker tanken på att fuska med VAB, så anser jag mig ha rätten att kalla det för den förbannade lappen. För det är precis vad det är. Borta är den också...

2 kommentarer:

Per Penning sa...

Kunde inte hålla med dig mer. :D

minna sa...

du är inte ensam om att hata papper! =)