fredag 13 juni 2008

Jobbar och står i

Jag ber om ursäkt för den sporadiska uppdateringen av bloggen. Det är inte så att jag saknar idéer, bara tid. Det är mycket på jobbet samtidigt som det är mycket privata engagemang och det blir inte så mycket tid över.

Jag har inte tröttnat, men det fortsätter nog att vara lite sporadiska uppdateringar en tid framöver :-)

söndag 8 juni 2008

Shoppingtur blev det idag

Som jag skrivit lite om tidigare, så är denna månad mer eller mindre en ekonomisk katastrof (endast med mina egna mått mätt). Renoveringskontot är just nu ett gigantiskt svart hål, som i alla fall till ytan ser relativt bottenlöst ut. Bara idag har jag handlat tapeter, lim och tillbehör för en knapp tusenlapp, plus färg med tillbehör för ungefär lika mycket. Nåja, det är nödvändigt och det blir bra och det finns pengar till det och är helt frivilligt, så jag ska inte klaga.

Insåg dessutom att vi är bortbjudna på fest om en vecka och att min garderob är tom. Inte bara så där som man kan säga när man står där och bläddrar i alla kläder i garderoben och ändå inte hittar något, utan den är verkligen tom på den sortens plagg i rätt storlek. Klädshopping är verkligen INTE min favoritsysselsättning, men jag kom i alla fall hem med en trevlig klänning från Esprit. 800 spänn gick den på, men jag hittade verkligen INGEN annan som ens var värd att prova. Underkläder och strumpor var jag också tvungen att köpa, men tack och lov inga skor, så där gick en tusenlapp till på kläder.